23 Mayıs 2009 Cumartesi

Askı Memnu Oyuncuları ,Resimleri

Firdevs Yöreoğlu - Nebahat Çehre
Firdevs Yöreoğlu Yakın zamanda eşini kaybetmiş, son derece hırslı bir kadındır. Eşinin ölümüyle beklediği mirasa kavuşamamış, sadece soyadıyla toplumda önemli bir yer edinebilmiştir. Kızlarıyla rekabet halindedir. Kocasının ani ölümü bile onu cemiyet hayatından uzaklaştıramamış, her önemli davetin en dikkat çekici yüzü olmaya devam etmiştir.











Behlül Haznedar - Kıvanç Tatlıtuğ

Behlül Haznedar Çok çapkın, sorumsuz bir genç olan Behlül, amcası Adnan Bey’in maddi gücünden faydalandığı için ne okulunu bitirmeye ne de bir iş bulmaya çalışmaktadır. Hayatını “keyif” üzerine kurmuş, tüm ailenin sevgisini kazanmıştır. Kolay lokma olarak gördüğü kızların ardından Bihter, hayatında önemli bir sınav olacaktır










Bihter Yöreoğlu - Beren Saat
Bihter Yöreoğlu Babasının ölümünden annesini sorumlu tutan Bihter, ona kin duymaktadır. Annesini mutsuz etmek için zekasını ve güzelliğini kullanmaktan çekinmez. Ancak yalnızlık ve hüzün içinde Adnan Bey’le karşılaştığında, onun güvenli elini tutar ve yeni hayatına doğru yürümeye başlar.










Adnan Ziyagil - Selçuk Yöntem
Adnan Ziyagil Eşini on bir yıl önce kaybeden Adnan Bey, sosyal hayattan uzaklaşıp köşküne çekilmiş ve bütün ilgisini çocuklarına vermiştir. Adnan Bey, Firdevs için de en uygun eş adayıdır. Ancak aradığı sevgiyi Bihter’de bulmuş, unuttuğu duyguları onunla yeniden yaşamaya başlamıştır. Bu nedenle, anne ve kızı arasında yıllarca sürecek bir çatışma da başlatmıştır.









Nihal Ziyagil - Hazal Kaya
Nihal Ziyagil Annesini kaybettikten sonra tutunacağı tek dal olarak babasını gören Nihal, sadece evin küçük kızı değil, Adnan Bey’in koruyuculuğu görevini de üstlenmiştir. Onu herkesten kıskanmakta, kendisine yaklaşmaya çalışan kadınları geri püskürtmek için her yolu denemektedir.










Bülent Ziyagil - Batuhan Karacakaya
Bülent Ziyagil Adnan’ın küçük, neşeli oğlu. Annesi öldüğünde çok küçük olması ve Deniz’in sürekli onunla ilgilenmesi, onun Nihal kadar kırılgan olmasını engellemiştir.












Deniz de Courton - Zerrin Tekindor
Deniz de Courton Türk bir anne ve Fransız bir babaya sahip olan Deniz, küçük yaşta babası tarafından terkedilmiş ve annesiyle Türkiye’ye yerleşmiştir. Tüm gençliğini Adnan Bey’in yalısında geçirmiş, Adnan Bey’in eşinin ölümüyle çocukların sorumluluğunu üstlenmiştir. Bir yandan çocuklara annelik yaparken, bir yandan da Adnan Bey’e umutsuz bir aşkla bağlanmıştır.









Elif - Eda Özerkan
Elif Behlül’ün manken sevgilisi. Onu içten içe sevmekle birlikte, Behlül’ün ne keder sorumsuz olduğunu bildiği için beklentileni sınırlamış, kendine göre bir hayat çizmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder